Novaston zaslužan za ulazak The Body Shop brenda na srpsko tržište

Novaston zaslužan za ulazak The Body Shop brenda na srpsko tržište

Ada Mall šoping centar otvorio je vrata i brendu The Body Shop, koji po prvi put ulazi na naše tržište. Pregovore sa ovim popularnim brendom vodio je lizing tim Novaston Asset Management, kompanije u sklopu Novaston platforme.

Sanja Svilar"Naš lizing tim je radio vrlo naporno da dovede neke od najpopularnijih brendova u Ada Mall šoping centar, među kojima je i svetski poznati kozmetički brend The Body Shop koji po prvi put ulazi na srpsko tržište. Ovaj brend donosi ne samo svežinu na domaću scenu kozmetičke ponude, već čini i da Ada Mall postane šoping centar sa svojom jedinstvenom ponudom. Tu su naravno i drugi brendovi, kao što su Fashion&Friends, LC Waikiki, Terranova, Calliope, Lindex i DM. Vrlo smo ponosni što ponovo pomeramo granice u ritejl sektoru.“ – izjavila je Sanja Svilar, ritejl menadžer u Novastonu.


X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.