Novaston iza fit-out radova u Ada Mall-u

Novaston iza fit-out radova u Ada Mall-u

U maloprodajnom sektoru izuzetno je važno završiti sve radove u lokalima na vreme, tako da sve bude spremno za ceremoniju otvaranja. Takav slučaj je bio i kod novootvorenog Ada Mall šoping centra. Novaston Project Management bio je zadužen da u potpunosti sredi pet lokala na više od 2.150m2 maloprodajnog prostora.

Stefan Jovanović"Otvaranje Ada Mall šoping centra je veoma važno za nas, jer je označilo kraj radova na pet projekata na kojima smo radili mesecima. Najveći od lokala i lokal koji je zahtevao najviše pažnje je svakako CCC Shoes and Bags (1.260m2). Ostale radnje za čiji fit-out smo bili zaduženi su Maison Marasil, Gigatron, Pertini Toys i Pizza Centro. Cela procedura, od arhitektonskih projekata, preko elektro i mašinskih radova, do finalnih fit-out radova, zahteva ogromnu količinu vremena i pažnje kako bi svi radovi bili završeni na vreme. Naš rad nije prošao nezapaženo, jer već dobijamo upite za saradnju na budućim projektima ovih, ali i drugih brendova koji žele da sarađuju sa nama" rekao je Stefan Jovanović, Project Manager Novastona.

Novaston iza fit-out radova u Ada Mall-u Novaston iza fit-out radova u Ada Mall-u
Novaston iza fit-out radova u Ada Mall-u Novaston iza fit-out radova u Ada Mall-u

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.