GIGATRON PO PRVI PUT U STOP SHOP RITEJL PARKOVIMA

GIGATRON for the first time in Stop Shop retail park

Kompanija Novaston Asset Management, deo jedinstvene Novaston real estate, asset i property platforme, kao ekskluzivni lizing partner kompanije IMMOFINANZ za STOP SHOP ritejl parkove, uspostavila je saradnju sa Gigatronom, liderom na tržištu potrošačke elektronike.

GIGATRON for the first time in Stop Shop retail park"Gigatron je otvorio svoju 52. radnju u STOP SHOP-u u Nišu, 18. januara 2019. godine. Ovo je ujedno i prva prodavnica u STOP SHOP ritejl parkovima. Naša strategija sa Gigatronom je da nastavimo širenje i saradnju, kako u okviru postojećeg, tako i budućih STOP SHOP ritejl parkova. Ponosni smo na ovu saradnju i verujemo da Gigatron može doprineti poboljšanju raznovrsnosti brendova u ovim objektima. Naš glavni cilj je da ojačamo STOP SHOP parkove kao šoping destinaciju, pružajući posetiocima ciljanu raznolikost brendova",
rekao je Bojan Šešević, asset menadžer.
 

 

 

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.