NOVASTON EKSLUZIVNI PARTNER SA IKEA SRBIJA

Kraj 2018. godine kompanija Novaston će dočekati sa ohrabrujućim poslovnim rezultatima. Prema reči generalne direktorke Mie Zečević, ova nezavisna real estate platforma, koja danas objedinjuje četiri kompanije – Novaston Asset Management, Novaston Project Management, Novaston Facility Management i Novaston Marketing Consultancy, u novu 2019. godinu ulazi sa velikim očekivanjima i važnim projektima.

“Nedavno smo finalizirali ugovor o poslovnoj saradnji sa kompanijom IKEA Srbija, mi ćemo biti njihov dugoročni partner kada je u pitanju investicija u ritejl park koji grade pored njihove robne kuće u Bubanj potoku. Naša kompanija Novaston Asset Management će imati ekskluzivno pravo na izdavanje prostora, dok će Novaston Project Management obavljati konstultantske usluge vezane za dizajn i tehničke potrebe samog retail parka, kao i budućih zakupaca. Konsultantske usluge se obavljaju od najranijih faza razvoja IRPB-a, uključujući rad na razvoju prostorno tehničkog koncepta retail parka, i nastaviće se dalje kroz sve faze projektovanja i izvođenja objekta. Cilj nam je da uspostavimo strateško partnerstvo sa IKEA na nivou svih firmi, da u kasnijim fazama uključimo marketing i da time budemo zaduženi za kompletno upravljanje budućim ritejl parkom. Počeli smo kao Novaston Asset Management, nezavisna real estate retail platforma, sa sedam zaposlenih. Danas uz Novaston Asset Management, postoje još tri firme – Novaston Project Management, Novaston Facility Management, Novaston Marketing Consultancy, sa preko 40 zaposlenih. Na ovaj način smo upotpunili oblast delovanja kompletirali usluge koje pružamo klijentima. Postavili smo standardne koji naši inostrani kliijenti već implementiraju i na drugim tržištima. Uspeli smo da za kratko vreme postanemo prepoznatljiv brend, kako na tržištu Srbije, tako i na tržištu regiona. Sarađujemo sa najvećim internacionalnim investitorima koji su prisutni na tržištu, na šta smo posebno ponosni”
istakla je generalna direktorka Mia Zečević.

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.