NOVA SARADNJA NMC I PROMENADA ŠOPING CENTRA

NMC new cooperation with Promenada Novi Sad

Jedan od najvećih marketinških događaja 2018. godine u Srbiji bio je otvaranje šoping centra Promenada Novi Sad, najvećeg u Srbiji. Kompanija Novaston Marketing Consultancy (NMC), kao deo jedinstvene Novaston real estate, asset i property platforme, izabrana je kao marketinška agencija zadužena za organizovanje svečanog otvaranja i sve marketinške aktivnosti u 2019. godini. Ova saradnja uključuje izgradnju novog, snažnog branda na lokalnom tržištu, kao i rad na odnosima s medijima i zakupcima.

NMC new cooperation with Promenada Novi Sad"Glavni cilj naše kompanije je da se Promenada Novi Sad pozicionira kao prvi izbor kada je reč o šoping centrima u ovom delu Srbije. Već smo učinili veliki posao otvaranjem sa kreiranjem prepoznatljivog vizualnog identiteta i sigurni smo da se svest građana o ovom centru znatno promenila, ali pred nama je još mnogo posla. Radujemo se ovoj saradnji i jedva čekamo da se uhvatimo u koštac sa marketinškim izazovima koji nas očekuju” izjavio je Miloš Marković, marketing menadžer šoping centra Promenada Novi Sad.

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.