#OSTANI KOD KUĆE, SLUŠAJ RADIO

Vlado Stevanović

Najnovija medijska istraživanja pokazuju da se od proglašenja pandemije korona virusa ljudi sve češće okreću radiju. U svetu se radijski program više ne sluša samo u kolima, već i kod kuće. O značaju širenja dobre energije kroz etar govori nam Vlado Stevanović, voditelj na radiju S2 i regionalni oficijelni glas:

„Korona virus je zavladao svetom, te je samoizolacija postala najbolja prevencija u borbi protiv istog. U vremenu kada ceo svet ostaje kod kuće, to je i naša obaveza. A kada u kući provodimo više vremena nego obično, verujem da je uz radijski program sve lepše i, rekao bih, mnogo lakše.

Na televiziji vidite uznemirujuće slike i snimke onoga što se sada dešava širom planete koja se bori protiv bolesti koju korona donosi, dok vas radio „oslobađa i štiti“ od toga. Da, i na radijskim talasima imamo najnovije vesti o trenutnoj situaciji, ali nudimo mnogo više muzike uz koju možete da čitate neku dobru knjigu, opustite se uz kafu ili čaj, razgovarate sa prijateljima putem interneta ili jednostavno radite od kuće.

I ovo će proći, to je sigurno. Ali dok ne dođe dan kada ćemo slaviti pobedu nad korona virusom, budimo kod kuće. Neka ovo vreme izolacije bude vreme kada se vraćamo sebi, porodici, kada saosećamo sa bliskim ljudima, ali i svima onima koji se bore „na prvoj liniji fronta“. Neka ovo bude i vreme iz koga ćemo, čvrsto verujem, izaći kao još bolji, kvalitetniji ljudi. #ostani kod kuće, slušaj radio.“

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.